Cluburi sportive

Cluburi sportive

GYMNASTICS (ENG, ROM, RUS) 

Orele de gimnastică dezvoltă la copii coordonarea şi flexibilitatea, asigură nivelul necesar de pregătire pentru practicarea altor sporturi. Gimnastica asigură dezvoltarea fizică, intelectuală şi socială a elevilor, copiii învaţă că persistenţa şi determinarea sunt cheia succesului.


 
 

CHESS (ENG, ROM, RUS)

Şahul contribuie la dezvoltarea creativităţii, sporeşte încrederea în sine a elevului, dezvoltă abilităţile de soluţionare a problemelor.
Practicarea jocului de şah în mod regulat îmbunătăţeşte semnificativ memoria vizuală, capacitatea de concentrare şi capacitatea de raţionament spaţial.


 


FOOTBALL (ENG, ROM, RUS)

Sportul de echipă este un antrenament care contribuiela construirea sentimentului de apartenenţă la grup, îi învaţă pe copii să muncească în echipă, cultivă conduita etică şi disciplina. Fotbalul e un sport care necesită o capacitate mare de efort pe parcursul întregului meci, ceea ce creşte rezistenţa, flexibilitatea şi antrenarea respiraţiei, care, la rândul lor, îi face pe elevi proactivi 

BASKETBALL (ENG, ROM, RUS) 

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Acesta ajută elevii să se menţină într-o formă fizică foarte bună, ameliorează stresul, contribuie la antrenarea unei inimi puternice şi educă trăsături vitale, cum ar fi abilităţile de lider, capacităţile de comunicare şi concentrare. Studierea şi experimentarea adevăratei competiţii, dinamica de echipă şi provocările de la o vârstă fragedă îi ajută pe copii să-şi dezvolte caracterul şi rezistenţa.