Cluburi

Activităţile extracurriculare joacă un rol important în procesul nostru educaţional. Cluburile pentru toate nivelurile îşi încep activitatea în a doua parte a zilei, după lecţii. Unele cluburi din domeniile educaţiei, sportului şi artelor sunt gratuite. Acestea includ: limbi străine şi cluburi pentru voluntari (cum ar fi protecţia mediului şi asistenţa socială); STEM Education; volei, baschet şi fotbal sau jocuri sportive; în timp ce în categoria artelor oferim artă dramatică, muzică sau formaţie şcolară, dans, canto şi interpretare corală. Numărul maxim de elevi într-un club: 12.
În plus, oferim cluburi contra plată, cum ar fi Lego Education. Sunt necesari minim cinci candidaţi pentru a deschide un club plătit. De asemenea, cluburile au un număr limitat de membri, care nu poate fi depăşit, pentru ca facilitatorii să poată acorda o atenţie suficientă fiecărui copil. Prin urmare, apartenenţa la cluburi se va face pe baza primului venit.
Pentru activităţile sportive, elevii şcolii sunt împărţiţi în trei echipe: galbenă, albastră şi oranj. Fiecare echipă va reprezenta o selecţionată transversală a elevilor din toate clasele. Astfel elevii se vor implica pe deplin în evenimentele sportive dedicate întregii şcoli, în timpul Zilei Sportului, demonstrându-şi abilităţile sportive şi de echipă. Prin urmare, fiecare copil va primi un tricou sport în culorile echipei şcolare pe care o reprezintă.