Cluburi

Activităţile extracurriculare joacă un rol important în procesul nostru educaţional. Cluburile pentru toate nivelurile îşi încep activitatea în a doua parte a zilei, după lecţii. Unele cluburi din domeniile educaţiei, sportului şi artelor sunt gratuite. Acestea includ: limbi străine şi cluburi pentru voluntari (cum ar fi protecţia mediului şi asistenţa socială); STEM Education; volei, baschet şi fotbal sau jocuri sportive; în timp ce în categoria artelor oferim artă dramatică, muzică sau formaţie şcolară, dans, canto şi interpretare corală.
În plus, oferim cluburi contra plată, cum ar fi Lego Education. Sunt necesari minim cinci candidaţi pentru a deschide un club plătit. De asemenea, cluburile au un număr limitat de membri, care nu poate fi depăşit, pentru ca facilitatorii să poată acorda o atenţie suficientă fiecărui copil. Prin urmare, apartenenţa la cluburi se va face pe baza primului venit.
Pentru activităţile sportive, elevii şcolii sunt împărţiţi în trei echipe: galbenă, albastră şi oranj. Fiecare echipă va reprezenta o selecţionată transversală a elevilor din toate clasele. Astfel elevii se vor implica pe deplin în evenimentele sportive dedicate întregii şcoli, în timpul Zilei Sportului, demonstrându-şi abilităţile sportive şi de echipă. Prin urmare, fiecare copil va primi un tricou sport în culorile echipei şcolare pe care o reprezintă.